- Pel en snijd de sjalotjes in halve ringen.
- Pel en hak de knoflook fijn.
- Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
- Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer de sperziebonen.
- Snijd de worst open en haal de vulling uit het velletje.
- Verhit een scheutje olie in een ruime hapjespan en voeg de worstvulling, sjalot, knoflook, Provençaalse kruiden, sperziebonen en paprika’s toe en bak circa 4 minuten.Voeg de tomatenpuree en het water toe.Voeg de gnocchi toe en kook, met het deksel op de pan, in circa 5 minuten gaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
of je worst lust
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma De Makkelijke Maaltijd
Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?
Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker!
Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties