De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Luxe trommelkoek

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Luxe trommelkoek

Bereidingswijze

Week de rozijnen, krenten, abrikozen in circa 1 uur in de likeur. Snijd de abrikozen in stukjes. Klop de eieren los met de melk en de suiker. Meng de bloem met het bakpoeder en meng met het eimengsel tot een glad beslag. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Hak de walnoten en meng met de rozijnen, krenten, abrikozen, vanillemerg, sinaasappelblokjes en kaneelpoeder door het beslag. Vet een puddingvorm in en schenk het beslag erin. Sluit af met de deksel en gaar de pudding au bain-marie circa 1 uur en 30 minuten.

Stroopsaus
Verwarm de appelstroop tot handwarm en roer de boter erdoor tot een smeuïge saus.

Serveer de trommelkoek met de stroopsaus. 

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.