De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Lamskoteletten met muntsaus

Heerlijke lamskoteletten met munt uit Sydney!

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Lamskoteletten met muntsaus

Bereidingswijze

Pel en hak de knoflook. Verhit de boter in een koekenpan. Bestrooi het vlees met zout en peper. Bak het vlees met de knoflook en rozemarijn circa 2 minuten per kant. Breng voor de saus het water met de suiker aan de kook. Snijd de muntblaadjes fijn en voeg ze toe, samen met de azijn. Leng het aardappelzetmeel aan met een scheutje water en bind hiermee de saus af. Schil de aardappels en kook ze in circa 20 minuten gaar in ruim water met zout. Kook de doperwten gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Verwarm de melk en stamp de aardappels. Voeg de melk toe en breng de puree op smaak met zout en peper. Schep de erwten door de puree. Serveer de lamskoteletten met de muntsaus en aardappelpuree met doperwten.

Dit recept komt uit de aflevering over Sydney van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.