De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Krab-garnalencheesecake

120 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Krab-garnalencheesecake

Bereidingswijze

Bodem Verwarm de oven voor op 130 ºC. Verkruimel de crackers. Smelt de boter en meng de crackers erdoor. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Vet de vorm in. Verdeel de crackers in de vorm.

Mascarponevulling
Maak de gamba’s schoon en verwijder het darmkanaal. Breng op smaak met zout en cayennepeper. Verhit boter in de pan en bak de gamba’s circa 3 minuten. Laat de gamba’s afkoelen. Klop de roomkaas luchtig en voeg de mascarpone toe en meng kort door totdat er een egale massa ontstaat. Voeg de eieren en bloem toe. Snijd de lente-uien in ringen en voeg toe aan de vulling. Snijd de afgekoelde gamba’s en het krabvlees in stukken en spatel door de vulling. Verdeel de vulling in vorm. Bak de cheesecake in de oven in circa 2 uur gaar.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.