De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Klassieke karnemelk- pannenkoekjes

Klassieke pannenkoekjes zijn het lekkerst met karnemelk. Jet laat zien hoe je net als Donald deze heerlijke klassieke karnemelkpannenkoekjes maakt.

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Donald Duck bakt pannenkoeken

Een recept van

Jet van Nieuwkerk

Jet van Nieuwkerk

"Ik gebruik karnemelk omdat de pannenkoeken daar extra fluffy van worden. Ook voeg ik bessen toe aan de pannenkoeken, maar ander rood fruit is ook erg lekker!"

Bereidingswijze

Pannenkoekenbeslag

  1. Meng in een grote kom de bloem, suiker,
    bakpoeder, baking soda en zout. 

  2. Voeg de karnemelk, de eieren en de gesmolten boter toe. Klop alle ingrediënten door elkaar.

  3. Voeg de bessen toe en schep dit voorzichtig door het beslag. 

Bakken

  1. Verwarm een pan om middelhoog vuur en voeg een beetje boter toe. 

  2. Voeg het beslag toe en draai de pannenkoeken na 2 tot 4 minuten om. Zorg dat beide kanten mooi lichtbruin zijn.

    Maak kleine pannenkoekjes, dan kan je een leuk stapeltje maken.

Opmaak

  1. Verdeel de overige bessen over de pannenkoekjes. 

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.