Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Breng een pan met water en zout aan de kook voor de broccoli.
Kiptoffee
Week de rozijnen circa 5 minuten in lauw water.
Halveer de kipfilets en bestrooi ze met zout en peper.
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels in partjes.
Meng de appel met kaneel, suiker en rozijnen.
Halveer en pers de citroen uit boven de kom.
Scheur 4 vierkante stukken aluminiumfolie af en vet het midden in met boter. Verdeel het appelmengsel en de kipfilet over de pakketjes.
Rol het aluminiumfolie op en draai de uiteindes dicht als een toffee.
Leg ze op een bakplaat en zet de toffees circa 20 minuten in de oven.
Rijst koken
Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
Spoel de kapucijners en kook ze de laatste 2 minuten mee met de rijst.
Pel en snijd de banaan in plakjes.
Schep de banaan door de rijst.
Hak de bladselderij fijn. Strooi over de rijst.
Broccoli salade
Snijd de broccoli in roosjes.
Kook de broccoli in circa 3 minuten gaar. Giet af en spoel met koud water.
Halveer de kersttomaatjes.
Meng de broccoli en de kersttomaatjes met de halvanaise en yoghurt.
0 reacties