Stappenplan
-
Hak de peterselie fijn. Rasp de schil van de citroen.
-
Voeg de Gorgonzola BOB met de room toe aan de pan. Blijf roeren tot de kaas is gesmolten. Voeg de helft fijngehakte peterselie, een vleugje peper en citroenrasp toe aan de gesmolten kaas. Zet opzij.
-
Doe kabeljauw, 100g paneermeel, de eieren, de andere helft peterselie, peper en een snufje zout in een blender of mixer. Mix tot een glad mengsel.
-
Verdeel de rest van het paneermeel over een bord. Vorm 12 kroketten van het kabeljauwmengsel. Rol ze door het paneermeel tot ze helemaal bedekt zijn.
-
Verhit een laag zonnebloembloemolie in een diepe koekenpan. Bak de kroketten voor enkele minuten tot ze goudbruin knapperig zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Breng op smaak met zout. Serveer de kabeljauwkroketten met de Gorgonzola BOB saus.
0 reacties