Krokante pindakaaskruimels
Meng de bloem met de lichtbruine suiker, pindakaas en de boter. Kneed goed door elkaar en wrijf tot kruimels.
Cake
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Roer de pindakaas met de boter smeuïg in de mixer. Voeg de lichtbruine suiker toe. Voeg één voor één de eieren toe. Meng de bloem met het bakpoeder. Voeg het bloemmengsel, de melk en een beetje zout toe en meng tot een glad beslag. Vet de bakvorm in en bekleed met bakpapier. Giet het beslag in de bakvorm. Verdeel de jam over het beslag en verkruimel daarover de pindakaaskruimels. Bak de koek in circa 40 minuten goudbruin en gaar. Snijd de koek na het afkoelen in stukken. Bestrooi met poedersuiker.
30 min voorbereidingstijd
20 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties