De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Hartige olijvencake

25 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Hartige olijvencake

Bereidingswijze

Hartige olijvencake
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Hak de ansjovisfilets en zongedroogde tomaten. Meng in een kom de bloem met bakpoeder, breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Mix in een andere kom de eieren, karnemelk en olijfolie. Roer beide mengsels door elkaar tot een glad beslag. Meng de olijven, ansjovis en de zongedroogde tomaten erdoor. Vet de bakvorm in en verdeel het beslag erover. Bestrooi met de pijnboompitten en bak de olijvencake in circa 25 minuten gaar.


Pestodip
Meng alle ingrediënten door elkaar en serveer bij de hartige olijvencake.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.