Flensjes
Smelt de boter. Meng de bloem door de melk en voeg de eieren, boter en het zout toe. Meng tot een glad beslag. Verhit een drupje olie in een anti-aanbakpan. Schep een lepel flensjesbeslag in de pan en bak de flensjes om en om goudbruin. Bak op deze wijze 8 flensjes.
Vulling
Rooster de pecannoten in een droge pan goudbruin en hak ze grof. Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in grove stukken. Snijd de bosuitjes in ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit olie in een koekenpan en bak de paddenstoelen, bosui en knoflook. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Meng de kaas en de pecannoten door het paddenstoelenmengsel, schep een portie in een flensje en rol op.
Spinaziesaus
Blender de spinazie met de room en de pesto tot een egale saus. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Serveer de saus bij de flensjes.
Tip: de spinaziesaus kun je ook warm serveren.
0 reacties