De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Geroosterde spitskool met caesardressing

Geroosterde spitskool met caesardressing! Dat is een keer wat anders dan een caesarsalade. 

15 min. voorbereidingstijd
30 min. oventijd
Direct naar recept
Geroosterde spitskool met caesardressing

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

"Ben jij ook zo fan van een salade met caesardressing? Je kunt de dressing ook bij andere ingrediënten gebruiken, zoals bij geroosterde spitskool!"

Bereidingswijze

Geroosterde spitskool

  1. Verwarm de oven tot 200 °C.

  2. Snijd de spitskool in kwarten

  3. Smelt de boter in een grote koekenpan tot het begint te bruisen.

  4. Voeg de spitskoolkwarten toe en braad ze 2 minuten per kant aan.

  5. Schep de spitskool over in een braadslee en breng op smaak met peper en zout. Rooster de spitskoolkwarten in 30 minuten gaar.

    De uiteinden van de spitskool mogen lekker krokant en een beetje geblakerd zijn.

Caesardressing

  1. Mix yoghurt, mosterd, citroensap, ansjovisfilets en worchestershiresaus door elkaar met behulp van een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Verdeel de caesardressing over de geroosterde spitskool op een mooie, platte schaal.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.