De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gegrilde biefstuk met bearnaisesaus

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aardappels in partjes. Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olie en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Bak de aardappels circa 25 minuten in de oven.

30 min kooktijd
Gegrilde biefstuk met bearnaisesaus

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aardappels in partjes. Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olie en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Bak de aardappels circa 25 minuten in de oven.

Verwarm de grill voor. Bestrijk de biefstukken met olie en gril ze om en om circa 3 minuten. Haal de biefstukken van de grill en laat ze afgedekt met aluminiumfolie circa 10 minuten rusten.

Clarifeer de boter. Meng voor de bearnaisesaus de eidooiers in een kom, maar van het vuur af, met de azijn, wijn, een beetje zout en versgemalen peper. Bereid de saus op dezelfde manier als Hollandaisesaus. Pluk en hak de dragon fijn en roer de dragon na de boter door de saus.

Halveer de cherrytomaatjes en meng ze met de rucola, een scheutje olijfolie extra vierge en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Serveer de biefstuk met de rucolasalade, aardappeltjes en de bearnaisesaus.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker