De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gegrilde asperges met parmezaanse kaas

20 min kooktijd
Gegrilde asperges met Parmezaanse kaas

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Steek de kolen van de barbecue aan en laat de barbecue goed heet worden.

Breng een pan met water en zout aan de kook. Snijd 2 centimeter van de onderkant van de asperges en kook de asperges in circa 3 minuten beetgaar. Laat de asperges uitlekken op keukenpapier.

Maak voor de radijsboter de radijsjes schoon en halveer ze. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de bieslook fijn. Smelt de boter en fruit de knoflook. Voeg de bieslook, kappertjes en radijsjes toe en breng op smaak met zwarte peper.

Bestrijk de asperges met olie en leg ze op de barbecue tot de asperges een mooie grillstreep hebben.

Pel en snijd de ui in halve ringen.

Verdeel de asperges over borden en lepel er radijsjesboter op. Leg de ui en Parmaham erbij en rasp er Parmezaanse kaas over.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker