Pel en snijd de uien in halve ringen. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de uien circa 8 minuten. Blus af met de rode wijn en kook tot de rode wijn verdampt is. Schenk de groentebouillon en de azijn erbij en kook circa 2 minuten door. Roer de maïzena aan met een scheutje water en schenk al roerende bij de uienhachee. Kook op laag vuur 5 minuten door.
Pel en snijd de knoflook fijn. Maak de snijbonen schoon en snijd ze in hele dunne plakjes. Verhit een scheut olie in een pan en bak de snijbonen circa 2 minuten. Voeg de knoflook toe en bak nog circa 6 minuten. Roer de boter erdoor en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Pel en snijd de uien in halve ringen. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de uien circa 8 minuten. Blus af met de rode wijn en kook tot de rode wijn verdampt is. Schenk de groentebouillon en de azijn erbij en kook circa 2 minuten door. Roer de maïzena aan met een scheutje water en schenk al roerende bij de uienhachee. Kook op laag vuur 5 minuten door.
0 reacties