De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gebakken peer met speculaasijs

Gebakken peer met speculaasijs is het ultieme nagerecht om een heerlijk avondje gourmetten mee af te sluiten! Dit dessert staat al binnen 10 minuten op tafel.

10 min (voor)bereidingstijd
Gebakken peer met speculaasijs

Een recept van

Hugo Kennis

Hugo Kennis

Bereidingswijze

Meng de suiker met het kaneelpoeder. Snijd de peren van het klokhuis af in plakken en meng met de kaneelsuiker. Smelt een klontje boter in de gourmetpannetjes en bak de plakjes peer tot ze warm zijn en de suiker is gesmolten.

Verkruimel de speculaasjes. Rol de bollen ijs door de speculaaskruimels en leg ze even in de vriezer tot de peer klaar is. Serveer het speculaasijs bij de warme peer.

Dit jaar brengen we je de 24Kitchen Gourmet Specials, waarin chef Hugo Kennis je handige tips en recepten geeft voor gourmetten tijdens de feestdagen, maar natuurlijk ook elk ander moment van het jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker