De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

spaghetti met worst en aubergine

Deze spaghetti met worst en aubergine is onwijs lekker, makkelijk en perfect voor een doordeweekse dag. Aan de slag dus!

40 min (voor)bereidingstijd
Spaghetti met worst en aubergine

Een recept van

Hugo Kennis

Hugo Kennis

Deze spaghetti met worst en aubergine is onwijs lekker, makkelijk en perfect voor een doordeweekse dag. Aan de slag dus! 

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui en pers de knoflook. Snijd de aubergines en de tomaten in blokjes. Rits de tijm van de takjes en hak grof. Snijd de olijven in ringen. Rasp de Parmezaanse kaas. 

  2. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

  3. Verhit een scheutje olijfolie in een grote hapjespan en fruit de knoflook en de ui. Knijp steeds een beetje vlees uit de worst en bak mee met de knoflook en de ui. Voeg na 8 minuten de tijm, de aubergine en de tomatenblokjes toe. Laat 20 minuten stoven. 

  4. Meng tot slot de spaghetti door de saus en voeg de olijven toe. 

  5. Verdeel de pasta over de borden en garneer met de chilivlokken, de basilicumblaadjes en de Parmezaanse kaas. 


Wil je álle Wat Eten We Vandaag?-recepten en video's bekijken? Ga dan snel naar Wat Eten We Vandaag?

‘Wat Eten We Vandaag?’ Hiermee wordt het voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren bieden we 365 dagen per jaar een nieuw recept op alle platformen: op tv, online en social media.

Miniatuur

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker