- Pel en snipper de ui en pers de knoflook. Snijd de aubergines en de tomaten in blokjes. Rits de tijm van de takjes en hak grof. Snijd de olijven in ringen. Rasp de Parmezaanse kaas.
- Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit een scheutje olijfolie in een grote hapjespan en fruit de knoflook en de ui. Knijp steeds een beetje vlees uit de worst en bak mee met de knoflook en de ui. Voeg na 8 minuten de tijm, de aubergine en de tomatenblokjes toe. Laat 20 minuten stoven.
- Meng tot slot de spaghetti door de saus en voeg de olijven toe.
- Verdeel de pasta over de borden en garneer met de chilivlokken, de basilicumblaadjes en de Parmezaanse kaas.
Wil je álle Wat Eten We Vandaag?-recepten en video's bekijken? Ga dan snel naar Wat Eten We Vandaag?
0 reacties