De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gamba’s met mango

Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de rode peper fijn. Meng de knoflook en peper met de olijfolie om in te bakken. Voeg rasp van de limoen en de chiliflakes toe en breng op smaak met een beetje zout.

15 min kooktijd
Gamba’s met mango

Een recept van

Hugo Kennis

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de rode peper fijn. Meng de knoflook en peper met de olijfolie om in te bakken. Voeg rasp van de limoen en de chiliflakes toe en breng op smaak met een beetje zout.

Maak de gamba’s schoon en marineer minstens 10 minuten in de pittige knoflookolie. Snijd de mango in plakjes en halveer de plakjes parmaham in de lengte. Leg de gamba’s op de parmaham, leg er een plakje mango op en rol de ham om de gamba’s. Bak de gambarolletjes op de plaat van het gourmetstel tot de gamba’s gaar zijn.

Dit jaar brengen we je de 24Kitchen Gourmet Specials, waarin chef Hugo Kennis je handige tips en recepten geeft voor gourmetten tijdens de feestdagen, maar natuurlijk ook elk ander moment van het jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker