Breng een pan water met een beetje zout aan de kook. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook. Verwarm een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook circa 4 minuten. Bestrooi met wat zout en versgemalen peper. Schil de wortel en bleekselderij en snijd in kleine blokjes. Voeg toe en bak circa 4 minuten mee. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in kleine blokjes. Voeg driekwart van de paprikablokjes toe en bak circa 2 minuten mee. Pel de tomaten en prak ze fijn. Voeg de tomaten en de cacao toe en bak circa 5 minuten mee. Pers de limoen boven de pan. Spoel de bonen uit onder de kraan en laat goed uitlekken. Leg de visfilets op de groente en voeg de bonen toe. Schep wat van de groente over de vis laat de groente en vis circa 10 minuten stoven met de deksel op de pan. Hak de koriander en peterselie fijn. Bestrooi wat van de fijngehakte kruiden over de groente en voeg de kokosmelk toe.
Verdeel de rijst over borden en bestrooi met de fijngehakte kruiden. Leg de vis op de rijst en verdeel de gestoofde bonen en groente over de vis. Verdeel de overgehouden paprikablokjes over de groente.
Serveer met wat verse kokos of geraspte kokos.
Meld je aan en praat mee