De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

crostades

80 min (voor)bereidingstijd
Crostades

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Meng de suiker met bloem en zout. Voeg beetje bij beetje de boter en water toe en kneed tot een deeg. Let op het kan zijn dat niet al het water nodig is! Kneed het deeg goed door en laat 1 uur in de koelkast rusten.

Verwarm de oven voor op 200 ÂșC. Verdeel het deeg in vier gelijke delen en rol tot een bollen. Rol de bollen, op een met bloem bestoven werkbank, uit tot circa 6 millimeter dik. Verdeel over twee cirkels de perziken en over de andere twee cirkels het rood fruit. Bestrooi het frut met de rest van de suiker en vouw dicht. Bestrijk met het eidooiermengsel. Bak de koeken in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker