De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

cioccolato biscotti

60 MIN
Cioccolato biscotti

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rooster de hazelnoten circa 12 minuten goudbruin. Maal de chocolade samen met de suiker fijn in de keukenmachine. Meng de bloem, cacaopoeder, bakpoeder en het zout met elkaar. Klop de eieren los en meng met het suiker-chocolademengsel, bloemmengsel en de hazelnoten en kneed tot een plakkerig deeg. Bestuif de werkbank met bloem en verdeel het deeg in twee gelijke delen. Rol de delen uit tot twee pillen van circa 25 centimeter lang. Leg de pillen op een met bakpapier beklede bakplaat en druk ze iets plat. Bak de pillen deeg in circa 30 minuten gaar. Laat circa 15 minuten afkoelen. Snijd de koek in plakken van 2 centimeter. Leg de plakken met de gesneden kant naar boven op de met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes 15 minuten. Laat de biscotti afkoelen. Bestuif met poedersuiker.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker