De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Chunky apple cake

50 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Chunky apple cake

Bereidingswijze

Appelcake
Verwarm de oven voor op 160 ºC. Hak de noten grof. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels in blokjes. Meng de appelblokjes met de noten en het kaneelpoeder. Klop de boter met de suiker luchtig en voeg één voor één de eieren toe. Voeg de bloem toe en meng tot een egaal beslag. Meng het appelmengsel door het beslag. Vet de bakvorm in en bekleed met bakpapier. Verdeel het beslag over de bakvorm. Bak de cake in de oven in circa 50 minuten goudbruin en gaar. Laat de cake afkoelen en haal uit vorm.

Frosting
Meng de poedersuiker met de mascarpone en strijk een dunne laag over de bovenkant van de cake. Bestuif met het kaneelpoeder. Snijd de chunky apple cake in stukken.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.