De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

borrelbrood

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet de ovenschaal in. Snijd de olijven, artisjokken en ansjovis fijn. Pel en snijd de knoflook fijn. Meng bloem en bakpoeder met elkaar. Meng in een kom de karnemelk en eieren met elkaar.

30 min kooktijd
Borrelbrood

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC.
Vet de ovenschaal in.
Snijd de olijven, artisjokken en ansjovis fijn.
Pel en snijd de knoflook fijn.
Meng bloem en bakpoeder met elkaar. Meng in een kom de karnemelk en eieren met elkaar.
Roer het karnemelk-eimengsel door het bloemmengsel en verbrokkel de gorgonzola erboven.
Pluk en snijd de basilicum, houd de helft apart om te garneren.
Meng de basilicum, olijven, artisjokken, ansjovis en knoflook door het beslag.
Schenk het beslag in de ovenschaal en verdeel de mozzarella en kerstomaatjes erover.
Bak het borrelbrood in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.
Garneer het brood met basilicum en besprenkel met olijfolie.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker