Bloemkoolsalade
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Giet de kikkererwten af en spoel met ruim water. Hak de munt fijn.
-
Snijd de bloemkool in roosjes en meng samen met de kikkererwten in een ruime ovenschaal met 2 el olijfolie, het komijnpoeder, peper en zout.
-
Rooster de bloemkool en de kikkererwten voor 20 minuten in de oven.
-
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd de halloumi in plakken en dep droog. Bak 2 minuten per kant krokant in een koekenpan me een beetje olijfolie.
-
Meng de geroosterde bloemkool en de kikkererwten in een ruime kom met de couscous, veldsla en fijngehakte munt. Verdeel de halloumi en de granaatappelpitjes. Serveer met de dressing.
Dressing
-
Meng de tahin, de Griekse yoghurt, olijfolie, peper en zout. Hak de verse munt fijn. Meng de de munt met de dressing.
2 reacties