Cashewpuree
-
Week de cashewnoten een nacht in ruim koud water en zet in de koelkast. Giet de cashewnoten af en voeg toe aan een blender. Voeg de kokosmelk, tahini en de rode-currypasta toe en pureer tot een gladde puree. Breng op smaak met peper en zout.
Bloemkool madras
-
Bereid de BBQ voor op indirect grillen en breng deze tot een temperatuur van 200 °C.
-
Verwarm de boter in een skillet tot deze een diepbruine kleur heeft. Giet de boter in een andere kom, leg de bloemkool in de skillet en overgiet met de boter. Bestrooi dan met de madras-kruiden. Gaar circa 1 ½ uur met gesloten deksel op indirecte hitte.
Saus
-
Meng voor de saus de tahini, agavesiroop en de kokosmelk.
Serveren
-
Verdeel een beetje van de cashewpuree over een bord. Leg de bloemkool erop. Garneer met de saus, pistachenoten en de granaatappelpitjes.
0 reacties