De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Bietensoep met krokant roggebrood

25 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Bietensoep met krokant roggebrood

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui. Schil en snijd de bospenen en aardappels in kleine stukjes en voeg toe. Schenk de bouillon erbij en breng de soep aan de kook. Schil en snijd de rode bieten in stukjes en voeg ze toe aan de soep. Breng opnieuw aan de kook en kook circa 10 minuten tot de bospenen en aardappels gaar zijn. Pureer de soep met een staafmixer. Snijd de bieslook fijn.

Verhit een scheutje olie in een pan en verkruimel het roggebrood erboven. Bak het roggebrood al roerend krokant en laat afkoelen op keukenpapier.

Verdeel de soep over borden, schep er Griekse yoghurt op en bestrooi met bieslook en krokant roggebrood.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.