De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Anijskoekjes

90 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Anijskoekjes

Bereidingswijze

Roer de boter met de suiker romig tot suiker is opgelost. Kluts de eieren en meng met het botermengsel. Meng bloem en bakpoeder, voeg een beetje zout en amandelschaafsel toe en kneed tot een stevig deeg. Rol het deeg tot een pil en laat circa 1 uur rusten.

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Snijd de pil in 20 stukjes. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met het eidooiermengsel en bestrooi met het anijszaad en bak in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.