1. Cadushy Distillery

De Cadushy distilleerderij maakt sinds 2009 de inmiddels zeer bekende 'Cadushy of Bonaire' likeur. Basis voor deze aromatische likeur is de cactus. Voor deze likeur worden enkel de jonge takken van de cactus gebruikt. Na een half jaar is het stukje afgehakte cactus alweer aangegroeid. Voor de likeur wordt de binnenste schil van de cactus gebruikt. Om van de cactus likeur te maken wordt zoetstof, alcohol en een limoen (voor geur, kleur en smaak) toegevoegd.

cactus Bonaire

2. Fisherman Jan

Visserman Jan vist elke dag van 6 uur ’s ochtends tot soms wel 5 uur ’s avonds. Hij komt met zijn visvangst aan op het strand bij it Rains Fishes en levert zo’n 80% van zijn visvangst aan restaurants. Deze vis is ver op zee gevangen, want er mag niet rondom de riffen van het eiland gevist worden.

visbootje bonaire

3. BBQ Te Amo Beach

Grillen en chillen is het motto op Te Amo Beach. Hier komen in de weekenden op Bonaire mensen bij elkaar om heerlijk te eten en de gezelligheid op te zoeken.

BBQ te amo beach bonaire

Bonaire & Curaçao x 24Kitchen

De zonnige Caribische eilanden zijn de perfecte plek om te ontsnappen van het druilerige Nederland. Bezoek alle highlights uit Shirma's Caribische Keuken of ga gewoon lekker achterover hangen op één van de zonnige stranden.

Duologo bonaire curacao