Puur eten dat je gelukkig maakt 2
Pascale Naessens is een Vlaamse chef die al veel boeken op haar naam heeft staan, die allemaal volgens een filosofie geschreven zijn: mensen in alle vrijheid laten genieten van eten, terwijl ze gezonder en slanker worden.
Alles begint met passie, creativiteit en buikgevoel, vindt Pascale, ook dit boek. Pascale leeft dicht bij de natuur en ze houdt van het water. Daar waar de oever en het water elkaar raken, vindt ze ook de zuiverste en lekkerste voeding. Vis, schaaldieren, zeewier, en schapen en koeien die grazen in de polder.
Haar romantische stijl van koken slaat aan vanwege de heerlijke, eenvoudige recepten die voor iedereen haalbaar zijn, zoals heerlijke brownies zonder bloem, taartjes van tomaat gelakte zalm en gewokte snijboontjes met gember en knoflook. Naast recepten beschrijft Pascale ook haar filosofie en legt ze uit wat juiste voedselcombinaties zijn om bijvoorbeeld af te vallen, maar vooral puur te genieten van eten.
Benieuwd naar het boek? Bestel direct