Met liefde en eenvoud koken in Istanbul

In het nieuwe programma For The Love Of Food deelt Gabriele Sponza zijn culinaire kennis en liefde voor koken. Voor de Turkse chef-kok is voedsel een onmiskenbaar onderdeel van ons leven.
Hij vindt dat je echt geen chef-kok hoeft te zijn om te genieten van mooi en lekker eten, als je maar enthousiast bent. “Techniek is belangrijk, maar ik ga vooral voor eenvoud,” zegt Gabriele. Hij gebruikt lokale ingrediënten uit de Turkse keuken om gezonde en overheerlijke wereldgerechten te koken. Omdat deze bijzondere keuken veel meer is dan het bekende streetfood staat onze website deze week in het teken van de typische Turkse keuken.
De eenvoudige, maar prachtige gerechten zie je elke werkdag om 16.00 uur op 24Kitchen.
Hij vindt dat je echt geen chef-kok hoeft te zijn om te genieten van mooi en lekker eten, als je maar enthousiast bent. “Techniek is belangrijk, maar ik ga vooral voor eenvoud,” zegt Gabriele. Hij gebruikt lokale ingrediënten uit de Turkse keuken om gezonde en overheerlijke wereldgerechten te koken. Omdat deze bijzondere keuken veel meer is dan het bekende streetfood staat onze website deze week in het teken van de typische Turkse keuken.
De eenvoudige, maar prachtige gerechten zie je elke werkdag om 16.00 uur op 24Kitchen.