De Sterrenchefbox

Met de Sterrenchefbox zet je zelf een sterrenwaardig viergangenmenu op tafel (€52,50 p.p.). In de box vind je verse ingrediënten, marinades en sauzen. De chef heeft al de meeste voorbereiding gedaan en jij hoeft alleen maar het gerecht alleen maar af te maken. In slechts een kwartier per gerecht maak jij met behulp van de instructievideo het bord op. Voor de liefhebbers kun je de box uitbreiden met passende wijnen.

Menu van Rutger van der Weel

Wij kregen het menu bezorgd van Rutger van der Weel van Restaurant Katseveer in Wilhelminadorp (Zeeland) om te testen. De gerechten werden in vier grote dozen gekoeld bij ons bezorgd mét een klein flesje bubbels. Het menu was divers en met de uitleg niet al te lastig om te maken. Het was fantastische ervaring om thuis eens aan de slag te gaan met een lekker en uitgebreid viergangenmenu.

De gerechten

Voorgerecht

Dutch yellowtail kingfish uit Colijnsplaat, specerijen, noordzeekrab, vadouvan, vinaigrette van sambai

Voorgerecht sterrenchefbox

Tussengerecht

Coquille St. Jaqcues “en papillotte” gegaard met hazelnoot, truffel, knolselderij en paddenstoelen

Tussengerecht sterrenbox

Hoofdgerecht

Zeeuws lamsrugfilet met peterselie, gnocchi, doperwten, baba ganoush, gegrilde witte asperge, jus van tijm en gerookte knoflook

Hoofdgerecht sterrenbox

Nagerecht

Mousse van mocca, cremeux van banaan, gel van Tia Maria, gesuikerde pecannoot.

Nagerecht sterrenbox