Jet van Nieuwkerk

Jet is geen groentje op culinair gebied. Eerder bracht ze drie boeken uit en schreef ze artikelen en columns voor onder andere Het Parool en &C. Onlangs lanceerde ze haar online magazine 'Tip van Jet'

Channel Director van 24Kitchen, Petra Knoth: “Jet is er! En ze is simpelgezegd ontwapenend. Met haar frisse uitstraling en veel lol neemt ze je mee in de 24Kitchen-keuken. Ook is Jet, net als Job & Perry en Hugo, niet bang om te laten zien dat er soms iets misgaat. Ik denk dat veel kijkers zich herkennen in deze enthousiaste thuiskok. Verandering van spijs doet eten en met Jet kunnen we elke dag weer een simpel, snel en lekker antwoord geven op die ene vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: wat eten we vandaag?”

Jet wordt vanavond wegwijs gemaakt in de keuken door Hugo. Samen laten ze zien hoe je op eenvoudige wijze zelf tagliatelle maakt. Aankomende zondag zal haar eerste solo-aflevering te zien zijn, waarin ze haar recept deelt voor een heerlijke amandeltaart. En die is zó lekker dat wij je aanraden om echt even een kijkje te nemen. 

Kijk iedere dag naar Wat Eten We Vandaag? Op 24Kitchen om 16.45 uur op kanaal 24.

Miniatuur