Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Smaakmeesters: een nieuw meerdaags culinair evenement in de Antwerpse binnenstad
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
De Smaken van Oostenrijk

Smaakmeesters: een nieuw meerdaags culinair evenement in de Antwerpse binnenstad

Nieuws
Smaakmeesters: een nieuw meerdaags culinair evenement in de Antwerpse binnenstad

Van zondag 4 tot en met vrijdag 16 oktober vindt ‘Smaakmeesters’ plaats, een nieuw culinair evenement in het centrum van Antwerpen. Dertien dagen lang worden Antwerpenaars en bezoekers uitgenodigd om te genieten van lekker eten en drinken.

Antwerpen telt heel wat horecazaken met een passie voor ambachtelijk werken en authentiek vakmanschap. Op 8 september roepen 17 horecaondernemers uit de Antwerpse binnenstad hun collega’s uit de buurt op om mee deel te nemen aan een nieuw meerdaags culinair evenement in het najaar. Van zondag 4 oktober tot en met vrijdag 16 oktober kan iedereen tijdens ‘Smaakmeesters’ komen proeven van het vakmanschap van deze zaakvoerders. De deelnemers zijn zowel grote als kleine etablissementen, zowel starters als zaken die al jaren bestaan, maar ze hebben een ding gemeen: een passie voor ambachtelijk werken met kwaliteitsvolle, vaak lokale producten.

Op de weekdagen van het evenement kunnen bezoekers de Smaakmeestersgerechten en -dranken proeven in de deelnemende zaken. Tijdens het weekend trekken de horecaondernemers met proevertjes naar buiten en zal er in het hart van de stad heel wat te beleven zijn. Met Smaakmeesters biedt de stad deze ondernemers een platform om hun culinaire verhalen te delen met (nieuwe) klanten.

Ronald Ferket van restaurant De Groote Witte Arend is een van de deelnemers: “Met een aantal ondernemers leveren wij al langer inspanningen om de horeca in de binnenstad ook buiten Antwerpen op de kaart te zetten, en stonden we mee aan de wieg van verschillende culinaire initiatieven. Ook dit nieuwe evenement juichen wij ten zeerste toe. Het is een uitgelezen kans om een ruim publiek zowel met de verscheidenheid als met de eigenheid van onze keuken te laten kennismaken.”

Schepen voor middenstand en toerisme Koen Kennis: “Antwerpen is een stad die gewaardeerd wordt omwille van haar vele charmes. Tot die charmes draagt natuurlijk ook het rijke bourgondische leven bij. De stad heeft een ongezien divers aanbod aan goede restaurants waar culinaire liefhebbers naartoe komen. Alleen al het historische hart telt maar liefst 250 horecazaken. Er worden in onze stad aan de lopende band nieuwe gastronomische concepten getest en culinaire trends gelanceerd. Met dit nieuwe culinaire evenement nodigen we samen met de horecaondernemers alle Antwerpenaars en bezoekers uit om te komen proeven van hun gerechten en hun vakmanschap. Voor deze eerste editie willen we het aantal deelnemende zaken wel beperkt houden, dus snel aanmelden is de boodschap.”

Lees hier nog 5 tips om een culinair bezoekje aan Antwerpen te brengen

Smaakmeesters: een nieuw meerdaags culinair evenement in de Antwerpse binnenstad

Ook interessant

  • Zo maak je met restjes van de feestdagen gloednieuwe recepten
    Kooktips
    Aangeboden door:
    Too good to go
  • Paris-Brest

    Paris-Brest is een nagerecht uit de Franse keuken, met als basis soesjesdeeg.

    voorbereidingstijd 40 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Raquel Palla Lorden
    Raquel Palla Lorden

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Portobello-burgers met gesmolten kaas
    Yes! Onze versie van de Shake Shack Shroomburger.
    voorbereidingstijd 30 min
    average score: 2,8

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. 6x de lekkerste wortelrecepten
  2. 3 onmisbare culinaire steden in Oostenrijk
  3. Culinaire hotspots in Salzburg die je niet mag missen
  4. Hier moet je eten in Graz
  5. 24Kitchen-chefs stelen de show in nieuwe &C-special
  6. Een snufje te veel: waarom we nog steeds te zout eten
  7. Kan Hugo schapenhoeden als een local?
  8. Hugo proeft de Wild Atlantic Way
  9. Hugo ontdekt de Ierse dans
  10. Zo eet je traditionele Ierse bloedworst met een Corkonische twist
  11. Zo leef je authentiek in Dingle
  12. Zo leef je als een echte Dubliner
  13. Verrassing! Douwe Bob en MEAU te zien in special De Brigade
  14. &C x 24Kitchen - tips and tricks
  15. Is kwark gezonder dan yoghurt?
  16. Wat is het verschil tussen döner, kebab en shoarma?
  17. 10 x onweerstaanbare recepten met zeevruchten
  18. Bij deze pop-up haal je een gratis ijsje
  19. Met deze tips is jouw gebakken rijst net zo lekker als uit de toko
  20. Dit zijn de 8 lekkerste gerechten met ananas

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 10:30 - 11:00
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  2. 11:00 - 12:00
    The F Word
    (Nu op tv)
  3. 12:00 - 13:10
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  4. 13:10 - 14:05
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  5. 14:05 - 14:35
    Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur
    (Nu op tv)
  6. 14:35 - 14:55
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  7. 14:55 - 15:25
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  8. 15:25 - 16:00
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  9. 16:00 - 16:35
    Mary Berry's Foolproof Dinners
    (Nu op tv)
  10. 16:35 - 17:00
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  11. 17:00 - 17:25
    De Brigade
    (Nu op tv)
  12. 17:25 - 17:30
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  13. 17:30 - 17:55
    Mary's Kitchen Crush
    (Nu op tv)
  14. 17:55 - 18:25
    Eveline's Asian Favourites
    (Nu op tv)
  15. 18:25 - 19:00
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  16. 19:00 - 20:00
    Gordon Ramsay: Uncharted Showdown 1
    (Nu op tv)
  17. 20:00 - 21:00
    James Martin's Spanish Adventure
    (Nu op tv)
  18. 21:00 - 21:55
    Gordon Ramsay's Food Stars
    (Nu op tv)
  19. 21:55 - 22:30
    Adam and Poh's Malaysia in Australia
    (Nu op tv)
  20. 22:30 - 23:05
    Adam and Poh's Malaysia in Australia
    (Nu op tv)
  21. 23:05 - 23:30
    De Brigade
    (Nu op tv)
  22. 00:00 - 00:25
    Mary's Kitchen Crush
    (Nu op tv)
  23. 00:25 - 01:20
    Gordon Ramsay: Uncharted Showdown 1
    (Nu op tv)
  24. 01:20 - 02:15
    James Martin's Spanish Adventure
    (Nu op tv)
  25. 02:15 - 03:00
    Gordon Ramsay's Food Stars
    (Nu op tv)
  26. 03:00 - 03:30
    Adam and Poh's Malaysia in Australia
    (Nu op tv)
  27. 03:30 - 03:55
    Adam and Poh's Malaysia in Australia
    (Nu op tv)
  28. 03:55 - 04:20
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  29. 04:20 - 04:50
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  30. 04:50 - 05:20
    Mary Berry's Foolproof Dinners
    (Nu op tv)
  31. 05:20 - 05:30
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  32. 05:30 - 05:45
    De Brigade
    (Nu op tv)
  33. 05:45 - 06:00
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  34. 06:00 - 06:30
    Mary Berry's Foolproof Dinners
    (Nu op tv)
  35. 06:30 - 07:00
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  36. 07:00 - 07:15
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  37. 07:15 - 07:35
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  38. 07:35 - 07:55
    De Brigade
    (Nu op tv)
  39. 07:55 - 08:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  40. 08:00 - 08:25
    Mary's Kitchen Crush
    (Nu op tv)
  41. 08:25 - 08:50
    Eveline's Asian Favourites
    (Nu op tv)
  42. 08:50 - 09:20
    Adam and Poh's Malaysia in Australia
    (Nu op tv)
  43. 22:05 - 22:35
    The Street with Dan Hong: Hong Kong
    (Nu op tv)
  44. 23:10 - 23:30
    De Brigade
    (Nu op tv)
  45. 23:30 - 00:00
    Eveline's Asian Favourites
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C