Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Kunst in de keuken: het boek van sterrenchef Massimo Bottura
Hugo banner
Hugo banner
Kijk 24Kitchen op tv

Kunst in de keuken: het boek van sterrenchef Massimo Bottura

Boeken
Kunst in de keuken: het boek van sterrenchef Massimo Bottura

Massimo Bottura is één van de geselecteerde chefs uit het programma The World's Best Chefs, en dat is niet voor niets. In zijn restaurant in Italië, Osteria Francescana, bereidt hij bijzondere gerechten die je doen nadenken over koken, en verdiende hij maar liefst drie Michelinsterren.

De chef groeide op in Modena en kreeg al jong van zijn moeder en oma de liefde en interesse voor koken mee. In 1985 stopte hij met zijn rechtenstudie om voltijds met koken bezig te zijn. Hij ging in de leer bij grote chefs als Alain Ducasse en elBulli’s Ferran Adrià. In 1995 opende hij Osteria Francescana.

De gerechten van Bottura hebben spannende titels, zoals Tortellini Walking on Broath en Oops I Dropped The Lemon Pie, die enerzijds een bepaalde verwachting scheppen, maar ook verwarrend zijn en je laten nadenken. De gerechten zelf doen dat net zo: door slimme innovaties zijn de creaties van Bottura altijd net anders dan je gewend was, maar berusten ze tegelijk op de Italiaanse historie.

In het boek De Kunst van de Italiaanse Keuken, onlangs in het Nederlands verschenen, neemt Massimo Bottura je mee op ontdekkingsreis door zijn keuken en geeft hij je inzage in hoe hij te werk gaat. Zijn filosofie, inspiratiebronnen en technieken worden prachtig verwoord en verbeeld. De titel van het boek verraadt een belangrijke inspiratiebron van Bottura: de (moderne) beeldende kunst gebruikt hij als muze voor zijn eigen werk, die met gemak de titel kunst zelf kan dragen.

Bestel het boek

Bekijk het fragment van Massimo Bottura bij De Wereld Draait Door (13 november 2014)

Kunst in de keuken: het boek van sterrenchef Massimo Bottura

Ook interessant

  • Linguine met ansjovisboter en saus van cherrytomaten
    Less is more is het credo van de Italiaanse keuken en deze linguine met ansjovisboter en saus van cherrytomaten is daar het perfecte voorbeeld van!
    average score: 3,1

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Haal de folie van de verpakking en zet het gehaktbrood in de voorverwarmde oven. Laat het circa 40 minuten garen.
  • Ramon's signature cheeseburger

    Sappig rundvlees, gesmolten kaas en verse toppings tussen een zacht bolletje. Deze cheeseburgers zijn perfect voor een gezellige avond thuis!

    voorbereidingstijd 120 min
    oventijd 50 min
    wachttijd 660 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Ramon Brugman
    Ramon Brugman buitenkeuken

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Napoleon
  • La tartiflette met groene kool-kappertjessalade
    Nog geen eetplannen voor vanavond? Deze la tartiflette met groene kool-kappertjessalade is een aanrader!
    voorbereidingstijd 30 min
    average score: 2,7

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Hugo Kennis
    Hugo Kennis de Brigade

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. The Happy Pear: de tweeling die koos voor een plantaardig dieet
  2. De Brabander Bakt: hét boek voor iedere thuisbakker
  3. Dit boek wil je hebben: Miljuschka's Street Food Vietnam
  4. Download gratis ons nieuwste e-book vol inspiratie voor Pasen
  5. Hét kookboek over koken voor kinderen: Zoete Spruiten
  6. Het nieuwste boek van Danny Jansen: Wokking Lekker!
  7. Het boek voor elk gezin: Super Food Family Classics
  8. FEEST! Het hele jaar door feestelijke gerechten
  9. Patisserie van Hidde de Brabander: hét boek voor de (thuis)banketbakker
  10. Zomerse boeken speciaal voor food lovers
  11. De Arabische Keuken volgens Mounir
  12. Nieuw kookboek van Estée: Vlees noch Vis
  13. Pascale Naessens’ Mijn Pure Keuken gebundeld in een kookboek
  14. Hebban Awards 2015: de beste kookboeken
  15. Puur eten dat je gelukkig maakt 2
  16. Jamie Olivers recepten voor een gezonder en gelukkiger leven
  17. Nu verkrijgbaar: het boek Zoals Alleen Oma Dat Kan van Danny Jansen
  18. Danny's Azië genomineerd als Kookboek van het jaar
  19. Miljuschka’s Food Trucks: het eerste boek van Miljuschka
  20. Eten wat de natuur schaft

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 20:05 - 21:10
    Gordon's Great Escape
    (Nu op tv)
  2. 21:10 - 22:15
    Far Flung with Gary Mehigan
    (Nu op tv)
  3. 22:15 - 22:50
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  4. 22:50 - 23:25
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  5. 23:25 - 00:05
    Ramon's Buitenkeuken
    (Nu op tv)
  6. 00:05 - 00:35
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  7. 00:35 - 01:40
    Jeremy Pang's Hong Kong Kitchen
    (Nu op tv)
  8. 01:40 - 02:40
    Gordon's Great Escape
    (Nu op tv)
  9. 02:40 - 03:30
    Far Flung with Gary Mehigan
    (Nu op tv)
  10. 03:30 - 04:00
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  11. 04:00 - 04:25
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  12. 04:25 - 04:55
    Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken
    (Nu op tv)
  13. 04:55 - 05:20
    Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken
    (Nu op tv)
  14. 05:20 - 05:45
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  15. 05:45 - 06:00
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  16. 06:00 - 06:25
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  17. 06:25 - 06:55
    Jamie's 15 Minute Meals
    (Nu op tv)
  18. 06:55 - 07:20
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  19. 07:20 - 07:40
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  20. 07:40 - 08:15
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  21. 08:15 - 08:50
    Ramon's Buitenkeuken
    (Nu op tv)
  22. 08:50 - 09:25
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  23. 09:25 - 10:00
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  24. 10:00 - 10:35
    Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken
    (Nu op tv)
  25. 10:35 - 11:10
    Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken
    (Nu op tv)
  26. 11:10 - 12:10
    Jeremy Pang's Hong Kong Kitchen
    (Nu op tv)
  27. 12:10 - 13:15
    Gordon's Great Escape
    (Nu op tv)
  28. 13:15 - 14:20
    Far Flung with Gary Mehigan
    (Nu op tv)
  29. 14:20 - 15:00
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  30. 17:00 - 17:25
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  31. 17:25 - 18:00
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  32. 18:00 - 18:30
    Ramon's Buitenkeuken
    (Nu op tv)
  33. 18:30 - 19:05
    Jamie's 15 Minute Meals
    (Nu op tv)
  34. 19:05 - 20:05
    Jamie's Super Food
    (Nu op tv)
  35. 20:05 - 21:05
    Jamie & Jimmy's Food Fight Club
    (Nu op tv)
  36. 21:05 - 22:10
    Save with Jamie
    (Nu op tv)
  37. 22:10 - 22:40
    The Streets with Dan Hong
    (Nu op tv)
  38. 22:40 - 23:15
    The Streets with Dan Hong
    (Nu op tv)
  39. 23:15 - 23:55
    Ramon's Buitenkeuken
    (Nu op tv)
  40. 23:55 - 00:30
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C