Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Kook samen met Angélique in haar Smaakatelier
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
De Smaken van Oostenrijk

Kook samen met Angélique in haar Smaakatelier

Nieuws
Kook samen met Angélique in haar Smaakatelier

Nederland telt slechts twee vrouwelijke Meesterkoks, Angélique Schmeinck is er daar een van. Haar eigen Smaakatelier is eerder dit jaar geopend, hier kun je Menu carte blanche dineren (‘restaurant’ zonder menukaart) of deelnemen aan een Smaakexpeditie of workshops.

Workshops met Angélique

Ben je een actieve kookliefhebber of amateurkok en klaar met het herhalen van bestaande recepten? Ben jij toe aan die persoonlijke twist, misschien zelfs zonder je ook maar aan één recept te houden? Ga dan op culinaire safari met ingrediënten en jouw eigen inspiratie als vertrekpunt. Angélique neemt je stap voor mee op avontuur, naar nieuwe smaken en een andere manier van kijken naar koken in haar Masterclass Freestyle Cooking. Of schuif aan bij het Aspergecollege of het Sauscollege.

Data

College

23-04

Aspergecollege

21-05

Sauscollege

28-05

Masterclass Freestyle Cooking

Schrijf je direct in voor de workshops

Menu carte blanche
In een prachtig herenhuis in hartje Velp biedt Angélique met haar Smaakatelier een combinatie van een atelier, keuken en galerie voor culinaire fotografie. Het Smaakatelier is een intiem ‘restaurant ‘ zonder menukaart. Het enige dat je zeker weet is dat je eet en drinkt op sterrenniveau en dat je een onvergetelijke ervaring opdoet.

Laat smaak je leidraad zijn en ga mee op expeditie in het Smaakatelier. Het zal je leven als fijnproever, als creatieve geest en als culinaire smaakmaker voor altijd verrijken!

Meer informatie vind je hier

Kook samen met Angélique in haar Smaakatelier

Ook interessant

  • Drie soorten gevulde eieren

    Gevulde eieren zijn het ideale hapje tijdens de borrel of brunch! Hugo deelt het basisrecept en 3 luxe gevulde eieren-variaties. Aan de slag!

    voorbereidingstijd 30 min
    average score: 4,5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Hugo Kennis
    Hugo Kennis de Brigade

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Culinaire aanraders in Gmunden
    Nieuws
    Aangeboden door:
    Oostenrijk
  • 3 onmisbare culinaire steden in Oostenrijk
    Nieuws
    Aangeboden door:
    Oostenrijk
  1. 3 onmisbare culinaire steden in Oostenrijk
  2. Culinaire hotspots in Salzburg die je niet mag missen
  3. Hier moet je eten in Graz
  4. 24Kitchen-chefs stelen de show in nieuwe &C-special
  5. Een snufje te veel: waarom we nog steeds te zout eten
  6. Kan Hugo schapenhoeden als een local?
  7. Hugo proeft de Wild Atlantic Way
  8. Hugo ontdekt de Ierse dans
  9. Zo eet je traditionele Ierse bloedworst met een Corkonische twist
  10. Zo leef je authentiek in Dingle
  11. Zo leef je als een echte Dubliner
  12. Verrassing! Douwe Bob en MEAU te zien in special De Brigade
  13. &C x 24Kitchen - tips and tricks
  14. Is kwark gezonder dan yoghurt?
  15. Wat is het verschil tussen döner, kebab en shoarma?
  16. 10 x onweerstaanbare recepten met zeevruchten
  17. Bij deze pop-up haal je een gratis ijsje
  18. Met deze tips is jouw gebakken rijst net zo lekker als uit de toko
  19. Dit zijn de 8 lekkerste gerechten met ananas
  20. Fred van Leer deelt zijn guilty pleasure in Rotterdam

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 03:50 - 04:15
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  2. 04:15 - 04:40
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  3. 04:40 - 05:05
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  4. 05:05 - 05:30
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  5. 05:30 - 05:40
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  6. 05:40 - 06:00
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  7. 06:00 - 06:25
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  8. 06:25 - 06:55
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  9. 06:55 - 07:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  10. 07:00 - 07:05
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  11. 07:05 - 07:30
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  12. 07:30 - 07:50
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  13. 07:50 - 07:55
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  14. 07:55 - 08:35
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  15. 08:35 - 09:05
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  16. 09:05 - 09:35
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  17. 09:35 - 10:05
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  18. 10:05 - 10:35
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  19. 10:35 - 11:10
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  20. 11:10 - 12:10
    The F Word
    (Nu op tv)
  21. 12:10 - 13:30
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  22. 13:30 - 14:30
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  23. 14:30 - 15:00
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  24. 15:00 - 15:30
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  25. 15:30 - 16:00
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  26. 16:00 - 16:35
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  27. 16:35 - 16:50
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  28. 16:50 - 17:15
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  29. 17:15 - 17:20
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  30. 17:20 - 18:00
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  31. 18:00 - 18:25
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  32. 18:25 - 19:00
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  33. 19:00 - 20:00
    Jeremy Pang's Hong Kong Kitchen
    (Nu op tv)
  34. 20:00 - 21:05
    Gordon's Great Escape
    (Nu op tv)
  35. 21:05 - 22:05
    Gordon Ramsay's Food Stars
    (Nu op tv)
  36. 22:05 - 22:40
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  37. 22:40 - 23:15
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  38. 23:15 - 23:50
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  39. 23:50 - 00:25
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  40. 00:25 - 01:25
    Jeremy Pang's Hong Kong Kitchen
    (Nu op tv)
  41. 01:25 - 02:20
    Gordon's Great Escape
    (Nu op tv)
  42. 02:20 - 03:05
    Gordon Ramsay's Food Stars
    (Nu op tv)
  43. 03:05 - 03:35
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C