Onbeperkt de lekkerste kazen proeven van over de hele wereld. En allemaal kaasgerelateerde activiteiten doen. Online foodmagazine FlavorFlav en kaasaffineur Kaasfort Amsterdam slaan de handen ineen en organiseren samen een Kaasfestival. 

Kaas in overvloed

Van Epoisse tot Camembert en van mozarella tot Stilton. In verschillende kraampjes met kaasboeren en experts vindt je alle soorten die je je maar kunt voorstellen en zelfs meer. Daarnaast kan je jezelf ook vermaken met leuke activiteiten zoals masterclasses (inderdaad, over kaas) of quizzen. En dat natuurlijk allemaal onder het genot van een goed stuk kaas.

kaas

Wanneer en waar?

Begin je nu al te watertanden? Dan moet je nog wel eventjes wachten. Het Amsterdamse Kaasfestival vindt, als de coronamaatregelen het toelaten, plaats op zondag 10 en maandag 11 oktober 2021 in de Posthoornkerk te Amsterdam. Slim om te weten: zondag is voor de consumenten en maandag voor de vakhandel (helaas niet voor doorgewinterde grootverbruikers van kaas). De exacte informatie over de kaartverkoop volgt nog.