Jamie Oliver Headquarters

Afgelopen juli vloog Miljuschka naar Londen om op bezoek te gaan bij Jamie Oliver. Miljuschka: “Ik ben (net als jullie) groot fan van hem en hij is een mega-inspiratiebron voor mij geweest. Hij was toch wel echt de eerste echte grote tv-chef en dan had hij ook nog een eigen magazine.” Inmiddels is haar droom om zelf magazines uit te brengen uitgekomen en heeft ze een bijzondere 9e (!) editie in petto.  

Jamie Oliver

Miljuschka & Jamie's kerstdiner

In deze extradikke wintereditie slaan de twee 24Kitchen-chefs de handen ineen om samen de lekkerste cosy winterse comfort-foodgerechten voor je te verzamelen. Vooral de recepten feestdagen zijn goed onder handen genomen. Extra fijn: alle recepten zijn geschikt voor een kleiner budget. De feestdagen draaien tenslotte niet om de duurste ingrediënten maar om smaak. Miljuschka: “En als iemand daar mee om kan gaan is het Jamie wel.”

Miniatuur

Miljuschka Magazine No. 9

Deze editie van het Miljuschka Magazine is extra dik en telt maar liefst 224 pagina’s zónder advertenties. Naast de 80 recepten vind je ook een extralang interview met Jamie Oliver en een heerlijke column van Richard Groenendijk. Dat is nog niet alles want je leest ook de allerbeste winterse tips van Miljuschka en ontdekt samen met haar de allerleukste winteruitjes.

Miljuschka en Jamie vieren kerst