Margot Janse

Margot Janse behoort tot de absolute top van de culinaire wereld en heeft 21 jaar de scepter gezwaaid als topchef in het geroemde restaurant The Tasting Room in het hotel Le Quartier Français in Franschhoek, Zuid Afrika. Haar restaurant werd meerdere malen uitgeroepen tot een van de beste restaurants ter wereld.  In april 2017 hing zij haar spatels aan de wilgen, althans in The Tasting Room. Ze doet nu allerlei mooie kookklussen over de hele wereld, maar haar thuisbasis blijft Zuid-Afrika.

Jacob Jan Boerma

Jacob Jan Boerma is één van de drie 3-sterrenchefs van Nederland en bracht meerdere kookboeken uit samen met Sacha de Boer. Jacob Jan opende samen met zijn vriendin (sommelier Kim Veldman) in 2002, het inmiddels met 3 sterren bekroonde, restaurant de Leest in Vaassen. Jacob Jan is een echte perfectionist en zijn culinaire vaardigheden en vakmanschap zijn van de hoogste standaard. Het product is echter het allerbelangrijkste voor deze chef-kok, die lokale biologische ingrediënten prefereert en er stellig van overtuigd is dat de kwaliteit van het product de basis is voor succes.

Dennis Huwaë

Dennis Huwaë is mede-eigenaar en chef-kok bij restaurant Daalder in Amsterdam en onlangs nog verkozen tot 'Talentvol Chef van het jaar 2018' door GaultMillau. De chef-restaurateur werkt vanaf jongs af aan al in vele sterrenrestaurants en laat zich inspireren door zijn reizen. Huwaë vertelt: “Na acht jaar samen met topchef Moshik Roth iets moois te hebben gebouwd, werd het tijd om iets voor mijzelf te beginnen. Die ambitie heeft geleidt tot Daalder, waarin ik mijn liefde voor gastronomie optimaal tot uitvoer kan brengen”. Dit doet hij op topniveau in een ontspannen en sfeervolle setting waarin iedereen zich thuis voelt.   

Kijk vanaf maandag 14 mei elke werkdag naar The Chefs' Line Nederland bij 24Kitchen.