Dit zijn de foodstands:

Taco's & Tequila

Taco's & Tequila

Geen verrassende naam als je ziet wat er op de kaart staat! De chefs proberen elk gerecht tot in de puntjes te perfectioneren. Spannende, moderne toppings worden geserveerd op een échte tortilla. Het is ook zeker de moeite waard om een glaasje échte tequila te nemen.

Ta Toru

Ta Toru

Hier staat de Indonesische (met knipoog naar de Molukse) keuken centraal. Drie neven delen hun familiegerechten met de bezoekers. De kleine gerechten barsten van de smaak en proeven echt alsof je jezelf in Indonesië waant. 

LIMALIMA

LIMALIMA

Proef hier de heerlijke gerechten uit de Nikkei cuisine. Japanse perfectie en explosieve smaken uit Peru smelten samen bij deze stand. Een primeur in de Nederlandse foodhallen die je absoluut niet mag overslaan.

Sushito

Sushito

Na meerdere vestigingen te hebben geopend in Amsterdam, zijn ze nu ook te vinden in The Food Department. Probeer hier één van hun populaire poké bowls of een sushi burrito. Ook lekker: stel zelf een maaltijd samen met je favoriete ingrediënten.

China Supreme

China Supreme

Hier eet je huisgemaakte noedels in allerlei smaken. Ook traditioneel Chinees streetfood staat hier op het menu. Bijvoorbeeld de Jian Bing: een gevulde pannenkoek.

Toni Loco

Toni Loco

Na een succesvolle vestiging op de Albert Cuyp, gaat Toni Loco hun heerlijke pizza's ook in de Magna Plaza serveren. Grote Italian-American pizza's die standaard worden belegd met drie soorten kaas en sesamzaadjes op de korst. Sharing is caring is hier het motto. 

BEPITA

BEPITA

Deze Mediterrane stand bakt zijn eigen pita's in de houtoven, in volkoren en wit. De verse ingrediënten zijn een representatie van meerdere Mediterrane steden. De keuze aan vullingen is daarom reuze: van klassiekers als lamskebab tot vis, en gegrilde groenten.

Van 't Spit

Van 't Spit

Dit is alweer de vierde vestiging waar deze zaak hun heerlijke gebraden kip gaan serveren. Het concept is simpel, maar werkt goed: een biologische kip van 't spit, met een paar bijgerechten en huisgemaakte sauzen. Wij kunnen je verzekeren dat de échte kipliefhebbers hier hun hart kunnen ophalen.

Brut de Mer

Brut de Mer

Verse vis tijdens het juiste seizoen. Dat is precies wat je kan eten bij Brut de Mer. Lobster roll, calamaris of fish and chips, alles wordt supervers geserveerd. Het hoogtepunt van het menu zijn de verse Zeeuwse oesters.

Matts Wonderland

Matts Wonderland

Van de eigenaren van Bulls and Dogs is er nu Matts Wonderland. Waag je opnieuw aan de variatie aan hotdogs, die zelfs in vega versie te krijgen zijn, of aan de suikerzoete milkshakes. Nog niet genoeg? Bestel dan een portie topped fries. 

THE BUTCHER

THE BUTCHER

Burgers, burgers en nog eens burgers. Vlees, vis en vegetarisch: hoe je 'm ook eet, het kan hier allemaal. Het populaire restaurant heeft meerdere vestigingen in Amsterdam en ook nog eens op Ibiza en Berlijn. 

Petit Gâteau

Petit Gâteau

Voor de zoetekauw, is er Petit Gâteau. Taart, tartelettes, eclairs en macarons in vele verschillende smaken. Bij het selecteren van het assortiment wordt rekening gehouden met de smaken van het seizoen. Er staan dus elk seizoen nieuwe combi's op het menu. En dat is meer dan een goede reden om terug te komen

Dimsum District

Dimsum District

Het succesvolle Shanghai Bistro gaat aan de slag met dit nieuwe concept in The Food Department. Hun naam past precies bij wat ze serveren: dimsum in allerlei soorten, maten en smaken. Daarnaast kun je hier ook bao buns en andere specialiteiten bestellen. 

LIOS

LIOS

LIOS wilt af van het idee dat de Griekse keuken alleen maar bestaat uit gyros en souvlaki. Wat het wel is? Eenvoudige gerechten met ontzettend veel smaak. Vlees is een belangrijk onderdeel, maar vooral groentegerechten staan hier centraal.