Onze restaurant-tips:

 

Auberge Jean & Marie
Voor wie van klassiek Frans houdt, moet op visite bij Jean en Marie. Kikkerbillen, salade Hollandaise en clafoutis. We noemen wat. De Franse gastronomie staat op de kaart van Auberge Jean & Marie, aan de Amsterdamse Albert Cuyp, centraal.
Reserveer hier >

 

Central Park by Ron Blaauw
Ron Blaauw, zo'n beetje de bekendste chef van Nederland, bedacht het menu bij Central Park in Voorburg. Blaauw kiest voor een laagdrempelige culinaire formule: verrassende gerechten tegen een vaste prijs. Speciaal voor jou bereidt het keukenteam van Central Park vier gerechten uit de Frans-moderne keuken. Verrassend, vernieuwend en internationaal zijn woorden die het menu omschrijven.
Reserveer hier >

 

Wicked Wines
Midden in het centrum van Den Haag eet én drink je bij Wicked Wines, aan een gezellig en pittoresk plein: het Anna Paulownaplein. De chefs zetten een Frans-Aziatisch menu op tafel, en serveren daarbij fantastische wijnen.
Reserveer hier >

 

Bij Kees
Koken, dat kunnen ze daar wel in Zierikzee. In een ongedwongen sfeer zorgt chef-kok Kees Visser ervoor dat het jou aan niks ontbreekt. Kees kookt mee met het seizoen en zet steeds weer iets spectaculairs op tafel. Houd wat tijd vrij want bij Bij Kees blijf je de hele avond plakken.
Reserveer hier >

 

De Kruidfabriek by Lute
Peter Lute weet van wanten. En ook zijn restaurant De Kruidfabriek blijkt een succes. De naam slaat op het pand waarin het restaurant gevestigd is: een oude, industriële (voormalig) kruidfabriek. De keukenbridage combineert pure en lokale producten met kruiden en specerijen uit eigen tuin en kas. Dat wil je proeven!
Reserveer hier >

 

Diga
Italiaans eten in een moderne sfeer. Wat een fijne plek is het Haarlemse Diga! Ga vlak bij de open keuken zitten en proef allerlei moderne Italiaanse gerechten. 
Reserveer hier >

 

CEO Baas van het Vlees
Vleeseters, opgelet! Dit is vanaf nu jullie favoriete restaurant. In 2013 openende Sharon Kars en Mario Ridder dit vleesrestaurant op Katendrecht. Zij stellen één duidelijk doel: absolute kwaliteit zonder toeters en bellen. Op de kaart? Heerlijke pata negra, ossenhaas, steak tartare en meer.
Reserveer hier >

 

De Kromme Watergang**
Wie sterren wil proeven, gaat langs bij De Kromme Watergang. In het zilte landschap van Hoofdplaat in Zeeland is restaurant De Kromme Watergang gevestigd. Chef-kok Edwin Vinke baseert zijn keuken op de zilte en aardse smaken die hij rondom De Kromme Watergang vindt. Het keukenteam streeft ernaar om lichte, gemakkelijk verteerbare en creatieve gerechten te maken. Dit geïnspireerd op het mooi Zeeuw Vlaamse landschap. Groente, fruit en vis wordt elke dag vers aangeleverd uit de omgeving. 
Reserveer hier >

 

Nog meer restaurants

Bekijk hier alle restaurants die meedoen en reserveer jouw plekje.