De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

cappuccinocakejes

60 min kooktijd
Cappuccinocakejes

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 ºC. Roer de boter en suiker smeuïg en meng de bloem, bakpoeder en cacaopoeder erdoor. Voeg de espresso, de yoghurt en een voor een de eieren toe. Vet de vorm in met de boter en leg bakpapier op de bodem. Schenk het beslag in de vorm en bak in circa 30 minuten goudbruin en gaar. Laat de cake afkoelen.

Meng de poedersuiker met de mascarpone en strijk een dunne laag op de cake. Snijd de cake in 16 gelijke stukken en rasp chocolade over de cakejes.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

1 reactie

Volgens mij klopt de baktijd ècht niet
Kelly Tobben
01-07-2023

Ook lekker