24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Rudolph's Bakery

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Rudolph's Bakery VIPs
"Met zijn tweeën bakken is altijd gezelliger", zegt Rudolph regelmatig. Daarom zie je elke maandag om 18.00 uur een nieuwe aflevering van Rudolph's Bakery VIPs, waarin Rudolph met een bekende gast bakt.

Rudolph's Bakery Specials
Zoek jij nog een heerlijke taart of gebakje voor een bijzondere gelegenheid? Van Rudolph's Bakery Specials krijg je veel inspiratie! Elke donderdag om 18.00 uur te zien op 24Kitchen.

Nieuwe recepten