De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Zalmrolletjes

Begin jouw kerstdiner met een klassieker. Deze zalmrolletjes zijn perfect als voorgerecht (of hapje) en enorm makkelijk gemaakt. 

Direct naar recept
zalmrolletjes

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Begin jouw kerstdiner met een klassieker. Deze zalmrolletjes zijn perfect als voorgerecht (of hapje) en enorm makkelijk gemaakt. 

Bereidingswijze

Stap 1: Pannenkoeken 
Meng met een garde de melk, bloem en de eieren tot een egaal beslag. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Verhit een scheutje olie in een pan en bak dunne pannenkoeken van het beslag. Laat de pannenkoeken een beetje afkoelen. 

Stap 2: Vulling 
Snijd de dille fijn. Meng de dille door de roomkaas. Bestrijk de pannenkoeken met de dille-roomkaas. Beleg met de spinazieblaadjes en de zalm. Rol de pannenkoeken zo strak mogelijk op. Dit kan eventueel met behulp van plasticfolie op. Snijd de pannenkoeken in rolletjes.  

Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK

Kerst brengt altijd veel stress met zich mee, vooral het kerstdiner zorgt voor klotsende oksels. Dit jaar biedt Rudolph de oplossing zodat jij optimaal kan genieten van de komende feestdagen.

 

Feestdagen met Rudolph

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.