De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

witte bonensalade

45 min kooktijd
Witte bonensalade

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Week de bonen 1 nacht (circa 6 uur) in water. Pel de knoflook. Kook de witte bonen met knoflook en salie in circa 25 minuten gaar. Schep de bonen uit het water en laat ze afkoelen. Snijd de salami in dunne reepjes en voeg ze bij de witte bonen. Breng op smaak met citroensap, venkelzaad, zout, peper en olijfolie. Meng de rucola door de salade. Snijd de tomaten in plakjes en leg ze op een bord. Serveer de salade bovenop de plakjes tomaat.

Dit recept komt uit de aflevering over Florence van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker