• Verwarm de oven voor op 180 °C.
Aardappelschijfjes- Meng in de ovenschaal de aardappelschijfjes met een scheut olie en kerriepoeder.
- Bak de aardappelschijfjes in de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar.
- Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in dunne reepjes.
- Snijd de courgette in reepjes.
- Leg de schnitzels tussen plasticfolie op het aanrecht en sla ze voorzichtig plat met een pan.
- Bestrijk de schnitzels met mosterd en bestrooi ze met een beetje zout en peper.
- Beleg de schnitzels met de groente en rol de schnitzels op. Omwikkel iedere schnitzel met 3 plakjes katenspek en zet vast met een cocktailprikker.
- Verhit een scheut olie in een pan en bak de rolletjes om en om in circa 5 minuten goudbruin.
- Haal de rolletjes uit de pan en leg ze in de ovenschaal. Bak de rolletjes op de aardappels in de oven in circa 8 minuten gaar.
- Breng een pan met water aan de kook voor de snijbonen.
- Verwijder de uiteindes van de snijbonen en snijd de snijbonen in gelijke stukjes. Kook de snijbonen in circa 3 minuten beetgaar en giet de snijbonen af.
- Smelt een klontje boter in een pan en stoof de courgette en snijbonen op laag vuur circa 3 minuten. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
- Pel en snipper de uien.
- Verhit een scheutje olie in de pan van het vlees en fruit de uien circa 3 minuten.
- Schenk de bouillon bij de uien en breng de bouillon aan de kook, kook de bouillon tot de helft in.
0 reacties