Truffelmayonaise
Meng in een smalle, hoge litersmaat het eigeel met de mosterd, azijn en zwarte truffelpasta. Plaats nu een staafmixer in de litersmaat en zet deze, mits mogelijk, op de hoogste snelheid. Giet nu druppelsgewijs de olie erbij terwijl je continu met de staafmixer in het mengsel blijft.
Hamburger
Kneed alle ingrediƫnten met elkaar. Maak op smaak met het zout en de peper. Maak er gelijke stukken van en vorm hieruit hamburgers. Verwarm in een pan een laagje olie en bak hierin de hamburgers gaar.
Serveren
Snij de brioche bollen doormidden. Smeer een flinke lik van de truffelmayo op de onderste laag. Leg hierop de hamburger, gevolgd door de Parmezaanse kaas. Volg nu met de bacon en de rucola. Smeer op de onderste zijde van de andere helft van het broodje ook iets truffelmayonaise en rasp hierop wat verse truffel. Plaats nu de tweede helft bovenop de andere.
0 reacties