- Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Meng voor de marinade in een kom één derde van de sojasaus, één derde van de ketjap en één derde van de ketchup.
- Snijd de kippendijen in 4 gelijke stukken en voeg toe aan de marinade. Meng goed door.
- Strooi de maïzena op een bordje. Haal de kip uit de marinade en rol door de maïzena.
- Verhit een scheutje zonnebloemolie in een ruime hapjespan en bak de kip in circa 4 minuten goudbruin en gaar. Haal de kip uit de pan en houd apart.
- Pel en hak de knoflook fijn.
- Snijd de rode peper in ringetjes.
- Verwijder de overtollige olie uit de hapjespan en bak de knoflook en rode peper circa 1 minuut.
- Snijd de paksoi in reepjes.
- Voeg voor de saus de resterende ketchup, sojasaus, ketjap en het water toe.
- Voeg de paksoi, kip en taugé toe aan de saus en roer goed door.
Serveren
- Verdeel de noedels over borden. Verdeel de sticky chicken over de noedels.
0 reacties