- Kook, voor de tartaarsaus, de eieren 8 minuten. Laat schrikken onder koud water, pel ze en hak fijn.
- Pel en snipper de sjalot ragfijn. Hak de kruiden, augurken en kappertjes fijn. Meng met het ei door de mayonaise. Breng op smaak met zout en peper. Schep de saus in een kommetje.
- Snijd de vis in repen, bestrooi met zout en peper. Klop het ei los in een diep bord, verdun met een klein scheutje water. Doe het paneermeel in een ander diep bord.
- Haal de vis eerst lichtjes door het ei en paneer vervolgens met het paneermeel. Leg op een schaal.
- Bak de frieten volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en doe over in een schaal. Snijd de citroen in 6 parten en doe in een kommetje.
Aan tafel:
- Bak de vis in een scheutje olie op de plaat of in de pannetjes. Eet met de tartaarsaus en frieten. Besprenkel evt. met citroensap.
Meer gourmet-inspiratie? Bekijk snel al onze verrassende gourmet-recepten >
Maak jij net zo'n lekker (al dan niet beter) gourmet-gerecht? Dan maak jij misschien wel kans op €5000! Stuur hier jouw gourmetpannetje in >
0 reacties