De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

spaghetti met kastanjechampignons, tomaat en parmezaanse kaas

Deze heerlijke spaghetti met kastanjechampignons, tomaat en Parmezaanse kaas zet je binnen een halfuur op tafel. Maken dus!

30 min (voor)bereidingstijd
Spaghetti

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Deze heerlijke spaghetti met kastanjechampignons, tomaat en Parmezaanse kaas zet je binnen een halfuur op tafel. Maken dus!

Bereidingswijze

  1. Breng een pan met ruim water en zout aan de kook.
  2. Pel en snipper de ui.
  3. Pel en snijd de knoflook fijn.
  4. Snijd de kastanjechampignons in plakken of parten.
  5. Verhit een scheut olijfolie in een pan en fruit de ui. Voeg de champignons en knoflook toe en bak tot de champignons mooi bruin zijn.
  6. Kook intussen de spaghetti al dente.
  7. Blus de champignons af met een scheut sojasaus en wat limoensap.
  8. Snijd de cherrytomaten in stukjes.
  9. Scheur of snijd een handvol basilicumblaadjes. Giet de pasta af.
  10. Meng de spaghetti met de champignons, tomaten en basilicum. Breng op smaak met peper en zout.

Serveren

Doe de spaghetti op de borden of een grote schaal en rasp de Parmezaanse kaas over.

Kijk vanaf 2 juli elke werkdag om 19:00 naar Favourites By! Wat zijn de favoriete gerechten en recepten van onze 24Kitchen chefs en bekende Nederlanders? In dit programma komen we het te weten.

Niet alleen demonstreren ze het gerecht, ook vertellen ze ons waarom ze juist voor dit recept hebben gekozen. Van een zelfgemaakte frikandel tot een super gezonde smoothie, van Lange Frans tot Olcay Gulsen: alles en iedereen komt voorbij in Favourites By.

Favourites By is vanaf 2 juli elke werkdag om 19:00 te zien bij 24Kitchen. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker