Parmezaan-crunch
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Maal de pijnboompitten en venkelzaad fijn in een vijzel of gebruik een keukenmachine. Strooi het mengsel in een gelijke laag over een met bakpapier beklede bakplaat.
-
Rasp de Parmezaanse kaas over de bakplaat. Plaats dan voor 5-10 minuten in de oven tot het licht is gekleurd. Laat helemaal afkoelen.
Spaghetti met gekonfijte tomaat
-
Snijd de knoflook in dunne plakjes. Snijd de courgette in dunne slierten.
-
Leg de tomaten in een ovenschaal met de knoflook, tijm, zout en peper en giet de olie er overheen. Rooster voor 35 minuten in de oven.
-
Kook de spaghetti al dente in een grote pan met gezouten water.
-
Voeg de gekonfijte tomaatjes plus de helft van de olie uit de schaal toe een ruime pan en zet op matig vuur. Voeg de zelfgemaakte courgetti toe. Schep de spaghetti met een tang in de pan en voeg ook een lepel kookvocht toe. Meng goed door.
-
Verdeel de spaghetti, courgetti met de gekonfijte tomaten over borden en verkruimel de parmezaan-crunch boven elk bord.
BEKIJK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN SNEL MET MILJUSCHKA: FRISSE START
0 reacties