De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

rudolph’s champagne aperitief

Uitgekeken op het normale flesje bubbels? Dan is deze champagne aperitief wat voor jou. Zo maak je jouw glas champagne extra lekker.

Rudolph’s champagne aperitief

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Uitgekeken op het normale flesje bubbels? Dan is deze champagne aperitief wat voor jou. Zo maak je jouw glas champagne extra lekker.

Bereidingswijze

Wrijf met de suikerklontjes over de sinaasappel totdat de suiker oranje kleurt. Leg de klontjes op de bodem van glazen. Lepel de kruidenbitter over de klontjes. 

Schenk de champagne in de glazen. De smaak van de sinaasappel en de bitter trekken op deze manier in de champagne. De suiker valt wel uit elkaar in het glas maar zal de smaak van de champagne niet beïnvloeden.  

TIP van Rudolph: Een fles kruidenbitter is goed verkrijgbaar bij de slijter. 

Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK

Kerst brengt altijd veel stress met zich mee, vooral het kerstdiner zorgt voor klotsende oksels. Dit jaar biedt Rudolph de oplossing zodat jij optimaal kan genieten van de komende feestdagen.

 

Feestdagen met Rudolph

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker